Go to footer

TrackStudio

Info and Help on Trackmaking

TrackStudio

Postby tossha » 26.08.2010, 12:36

Hi guys, i thing it would be good to have a separate thread for TS to discuss it.

There are some news on the blog, read it.

I'll try to answer your questions here, if you have some.
Last edited by tossha on 04.10.2010, 21:51, edited 1 time in total.
Visit TrackStudio blog for last news and other info.
tossha
 
Posts: 66
Joined: 30.05.2010, 18:10


Postby Shortz » 26.08.2010, 14:40

cool tossha, can
Proud Member of team BX3, no loose ends!
Youtube
User avatar
Shortz
 
Posts: 341
Joined: 08.06.2010, 21:12


Postby trunks_11 » 26.08.2010, 16:45

I hope all funktions from CE (i mean variations and making one block to another kind of block) are then in TS 1.0.

And i hope my bugs that i have with the version now (blocks transforme to rings :huh: :huh: :huh: and blocks aren
User avatar
trunks_11
 
Posts: 739
Joined: 06.06.2010, 18:12


Postby tossha » 12.09.2010, 21:09

I've made a video overview of the full version, watch it :rolleyes:
Visit TrackStudio blog for last news and other info.
tossha
 
Posts: 66
Joined: 30.05.2010, 18:10


Postby -|MfG|-Big Alâ„¢ » 13.09.2010, 07:49

tossha wrote:I've made a video overview of the full version, watch it :rolleyes:

Does TS works fine with real BIG RPG maps?
Performance? Errors?
User avatar
-|MfG|-Big Alâ„¢
 
Posts: 175
Joined: 06.08.2010, 18:50


Postby tossha » 13.09.2010, 11:47

No errors, but fps is crap so far, i hope to fix it in further versions
Visit TrackStudio blog for last news and other info.
tossha
 
Posts: 66
Joined: 30.05.2010, 18:10


Postby trunks_11 » 13.09.2010, 13:21

I am building a map 1/2 ready, it has 20k blocks right now and laaags -.- But its ok, when you build only at one point, with scrolling in it, you can
User avatar
trunks_11
 
Posts: 739
Joined: 06.06.2010, 18:12


Postby tossha » 19.09.2010, 03:01

Visit TrackStudio blog for last news and other info.
tossha
 
Posts: 66
Joined: 30.05.2010, 18:10


Postby keso_rtv » 19.09.2010, 07:19

omfg :o why to use ingame editor when u can build in ts? :D
keso_rtv
 
Posts: 77
Joined: 02.07.2010, 13:25


Postby tossha » 19.09.2010, 08:35

i really dunno xD
TS still doesn't have physics...
Visit TrackStudio blog for last news and other info.
tossha
 
Posts: 66
Joined: 30.05.2010, 18:10


Postby Tecfan » 19.09.2010, 08:51

An error occurred while opening your track.


Yes, it is openable by CE...
Tecfan
 
Posts: 219
Joined: 16.04.2010, 17:10


Postby RisingSun » 19.09.2010, 14:35

T.T i cannot open my tracks with TS but i can open my tracks with CE it says always ;

An error occurred while opening your track.

Make sure that ChallangeEdit can correctly open your track .

Plesase help me T.T
RisingSun
 
Posts: 1
Joined: 19.09.2010, 14:30


Postby Tecfan » 19.09.2010, 16:42

Tossha thinks the problem is with x64 systems.


I have a feature suggestion:
"output to TMX"..

makes text you can copy to the TMX description of the track.. for example: Blocks: X, Coppers: Y, etc: Z etc etc
Tecfan
 
Posts: 219
Joined: 16.04.2010, 17:10


Postby tossha » 20.09.2010, 00:28

Yes tec, i thought about it, but it's not the thing I will do first of all. Actually i have maaany other ideas, but it takes time to embody them.
Visit TrackStudio blog for last news and other info.
tossha
 
Posts: 66
Joined: 30.05.2010, 18:10


Postby Promaxer » 21.09.2010, 07:47

For me TS has a problem, it opens fine :). It makes me drive the screen in 3d and to change the blocks position, but when i save and open, trackmania goes down :(
[font='Impact, Compacta, Chicago, sans-serif'][/font]
Promaxer
 
Posts: 274
Joined: 29.06.2010, 08:09


Postby Igntul » 21.09.2010, 12:27

results after many time testing:

crash only when i delete a block, or add a block with an image... what i mean? v2 = 128, even if i add it manyually -> tm crashes
thats every block where tm adds the blue\white\green image, where u can put your image then (not the citcuitborder)
:cookie:
User avatar
Igntul
 
Posts: 470
Joined: 06.05.2010, 21:07


Postby dope! » 28.09.2010, 19:34

why doesnt it show the dirthill variations? there always a block with an "?" on it... every other block is shown without any problems..
User avatar
dope!
 
Posts: 55
Joined: 25.05.2010, 08:42


Postby trunks_11 » 29.09.2010, 14:24

These blocks didn
User avatar
trunks_11
 
Posts: 739
Joined: 06.06.2010, 18:12


Postby tossha » 29.09.2010, 16:00

Visit TrackStudio blog for last news and other info.
tossha
 
Posts: 66
Joined: 30.05.2010, 18:10


Postby trunks_11 » 29.09.2010, 16:24

I tried it, but the specify didn
User avatar
trunks_11
 
Posts: 739
Joined: 06.06.2010, 18:12


Postby dope! » 30.09.2010, 15:23

i putted all textures to the folder you said, and mostly all textures are shown, execpt the dirthill (which is my main wish ts could do xD) and the plattformborders..
User avatar
dope!
 
Posts: 55
Joined: 25.05.2010, 08:42


Postby trunks_11 » 01.10.2010, 15:45

Wait a moment... How can i scroll in 1.0??? Everything works now, but its a bit slower than the older version... but how to scroll in the blocks?
User avatar
trunks_11
 
Posts: 739
Joined: 06.06.2010, 18:12


Postby tossha » 01.10.2010, 15:54

what do you mean by scroll? The blocklist?^^
Visit TrackStudio blog for last news and other info.
tossha
 
Posts: 66
Joined: 30.05.2010, 18:10


Postby trunks_11 » 01.10.2010, 16:00

Y-E-S :rolleyes:

It would now be helpful when you say me how ^^
Last edited by trunks_11 on 02.10.2010, 22:16, edited 1 time in total.
User avatar
trunks_11
 
Posts: 739
Joined: 06.06.2010, 18:12


Postby trunks_11 » 03.10.2010, 13:11

Could you answer pls, tossha?
User avatar
trunks_11
 
Posts: 739
Joined: 06.06.2010, 18:12

Next

Return to Board index

Return to Track Building / MediaTracker / Blockmixing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests