Go to footer

Mt Replay Mod Change

Info and Help on Trackmaking

Mt Replay Mod Change

Postby dose » 27.09.2010, 17:58

Hi guy's im doing a video (same style Hawk used to show stadium parts)for my mods with ONE replay!

I know it's possible to change the mod of a track while editing a track but...
Is it possible to do the same while editing a REPLAY ?

I mean like something as the same we do when changing the mod in track editor (to press CTRL while loading )

Thanks ! :D

:pleasantry:
MY WEBSITE
AND
FACEBOOK RPG FORUM
????
User avatar
dose
 
Posts: 406
Joined: 14.06.2010, 14:18


Postby Shortz » 27.09.2010, 18:35

I know that you could somehow change the MOOD in a replay, real cool effect for movies, but mod, should be possible, too I think.
Proud Member of team BX3, no loose ends!
Youtube
User avatar
Shortz
 
Posts: 341
Joined: 08.06.2010, 21:12


Postby HawkGer » 27.09.2010, 18:37

No, there is no direct function for that. The way I did it was to go into the modfolder and look for the mod which the replay has assigned. Delete that mod and go to the mod that you want to assign. Now you just have to rename the mod you want to have assigned to the name that was specified at first. TM doesn't validate what is inside a mod's .zip folder so you can do that with any mod/combination you like.
You could also change the entry of the mod specification in the .gbx file of the replay I think...but that is another story ;)
User avatar
HawkGer
Site Admin
 
Posts: 629
Joined: 10.04.2010, 08:36


Postby dose » 27.09.2010, 19:31

Thanks Hawk, will try the name changing of my mods; your right tmn dosen't know what's inside ;)

Should work , will try and tell ;)

see ya!

:pleasantry:
MY WEBSITE
AND
FACEBOOK RPG FORUM
????
User avatar
dose
 
Posts: 406
Joined: 14.06.2010, 14:18


Return to Board index

Return to Track Building / MediaTracker / Blockmixing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests